HowTo: Par drept permanent (aka life changing decision :))) )

hair

Am natural un par foarte cret, dupa cum se poate vedea in poza din stanga. M-am chinuit multa vreme cu produse de control, anti-frizz, placi de par, bigudiuri etc – orice ca sa il mai temperez si sa il fac mai drept. Era un chin mersul la sala/inot sau spalatul pe cap, pentru ca pierdeam o gramada de vreme dupa indreptand parul.

Tot “chinul” a luat insa sfarsit in 2011, cand, printr-o oferta de la Groupon, am aflat ca un salon oferea servicii de indreptare permanenta a parului. Am luat cuponul si m-am dus, fara prea mari asteptari insa, cum mai incercasem diverse tratamente lacoafor care aveau ceva rezultate (cel mult il mai domoleau), dar niciodata nu l-au indreptat perfect.

Si minunea s-a produs! Tratamentul chiar functioneaza, iti lasa un par incredibil de moale (stiu ca am fost socata prima data cand m-am spalat pe par dupa tratament cat de moale se simte) si nu mai ai probleme cu frizz-ul.

Singurul dezavantaj este ca trebuie repetat cam la 6 luni, pe masura ce cresc radacinile. Dar merita. Si o sa renunt la el vreodata. Nu mai stiu ce inseamna ore petrecute/pierdute in aranjarea parului. Arata bine cum te dai jos din pat. Chiar este life changing.

Daca va intereseaza mai multe detalii, le puteti afla pe site-ul salonului, aici: http://www.ihair.ro/

Exista mai multe variante de indreptare acum, potrivite fiecarui tip de par, de la wavy pana la cret-cret (fetele de acolo pot spune mai bine ce ar fi cel mai potrivit).

Eu nu pot decat sa le spun “Multumesc!”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: