Product Review: Caffeine Solution 5% + EHCG / The Ordinary (ser pentru zona ochilor anti cearcane si anti pungi sub ochi)

Final rating: 10/10

Pe departe una din cele mai bune solutii pentru ingrijirea zonei de langa ochi. O folosesc zilnic de o luna si in mod cert va fi recumpara. 

Ajuta cu cearcanele si pungile de sub pleoape. Personal nu am deloc puffy eyes, dar cearcane da. Rezultatele s-au vazut dupa prima utilizare si acum, peste o luna, cearcanele imi sunt aproape invizibile. Inainte sa incep aplicarea acestui ser simteam ca trebuie sa imi dau cu anticearcan inainte sa ies din casa; acum pot sa ies linistita fara pic de machiaj.

Se aplica putin, din pipeta, dimineata si seara. Nu are o formula grasa, deci nu afecteaza machiajul pus pe deasupra (e mai degraba ca un ser gros care intra in piele).

Pretul este de asemenea un mare plus – doar 31 de lei pe Farmacia Tei: https://comenzi.farmaciatei.ro/ingrijire_personala/ingrijire_corp_si_fata/anti_imbatranire/cafeina_solutie_5_egcg_the_ordinary_30_ml_deciem-p10054061

Mai multe informatii gasiti si pe site-ul oficial al companiei: http://theordinary.com/product/rdn-caffeine-solution-5pct-egcg-30ml

Advertisements

5 thoughts on “Product Review: Caffeine Solution 5% + EHCG / The Ordinary (ser pentru zona ochilor anti cearcane si anti pungi sub ochi)

Add yours

  1. Retinoidul, argirelina, vitamina c in suspensie si acidul glicolic mi se par extraordinare, le-am si recumparat sa nu ramana fara stoc si eu fara ele :))) momentan nu am intalnit ceva de la Ordinary care sa nu imi placa, ma bucur mult ca le-au adus.

   Like

   1. Wow…am intrat si eu pe site si mi-am comandat cateva produse. Sper sa fie bine concepute ca reteta! Se pot compara cu produsele de la Paula’s Choice? Le-ai incercat vreodata?

    Iti urmaresc blogul si Fb cu interes, faci o treaba minunata! 😀

    Like

   2. Nu am incercat nimic de la Paula’s Choice. Ma cam tin in loc persoanele care le recomanda (adica pare mult hype si nu imi dau seama pentru ce sau daca e real, mai ales la cum le arata tenul unora care il tot recomanda). Sa le folosesti cu placere si multumesc de aprecieri 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: